Winterschilder

De winterschilder is inmiddels een begrip geworden in Nederland. Het gaat hier niet om een schilder die alleen in de winter werkt, maar het staat symbool voor de periode, waarin een schilder over het algemeen iets minder werk heeft, dan in de rest van het jaar. Daarom kan de schilder in de winter vaak wat zakken met zijn prijs. Zo is hij ook in de winter gegarandeerd van werk. Door de kortingen die de winterschilder u biedt kan het voor u als klant dus extra interessant zijn om uw schilderwerk in de winter uit te laten voeren door Van de Bor Schilderwerken.

Kwaliteit van de winterschilder
Omdat wij precies weten waar we rekening mee moeten houden voor het schilderwerk in winterse weersomstandigheden, is zowel het binnenschilderwerk als het buitenschilderwerk ook in de winter van hoge kwaliteit. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over hoe lang het schilderwerk goed blijft als het in de winter uitgevoerd wordt. Ook op het werk van de winterschilder krijgt u bij Van de Bor Schilderwerken de gebruikelijke garantie van 4 jaar op zowel het binnenschilderwerk als het buitenschilderwerk.  

Winterschilder korting extra aantrekkelijk
Bij Van de Bor Schilderwerken kunt u ook profiteren van de voordelen van de winterschilder. We hebben het dit jaar zelfs extra aantrekkelijk voor u gemaakt, om in de winter uw schilderwerk uit te laten voeren. Vanaf 1 december t/m 27 februari kunt u in aanmerking komen voor korting op het standaard uurtarief voor binnen- en buitenschilderwerk.

Wilt u ook gebruik maken van de winterschilder? Vraag dan nu geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte schilderwerk aan bij Van de Bor Schilderwerken. Wij zien uw offerte aanvraag graag tegemoet.