Referenties

De kwaliteit van het schilderwerk, de werkwijze, manier van communiceren, stiptheid, het nakomen van gemaakte afspraken over oplevertijd en prijzen, etc. Het zijn stuk voor stuk allemaal voorbeelden van factoren die uw tevredenheid bepalen voor, tijdens of nadat u in zee bent gegaan met een schildersbedrijf. Om u een beeld te geven hoe andere klanten denken over Van de Bor Schilderwerken, kunt u hieronder enkele referenties lezen.

Klant referenties Van de Bor Schilderwerken

Hans en Marga

Wij zijn uitermate tevreden over het schilderwerk van Michael van de Bor. Alles Spik en Span. Wat een fijne knul, gezellig in huis. Geen onvertogen woord en zeer klantvriendelijk. Kabinetswerk!!!

Wendy

Het pand ziet er weer prachtig uit! Kleuren zijn opgefrist en dankzij het advies van Van de Bor Schilderwerken is er geschilderd met verf dat extra goed tegen de zon kan. De luiken zijn super strak gespoten. De bewoners zijn tevreden.

Voorzitter VVE Martinus Nijhoffsingel.

Marlies

Een goede deskundige schilder. Hij denkt echt met je mee zodat je een mooi eind resultaat krijgt en de kleuren goed matchen. Verder weet hij ook zeer goed ornamenten te schilderen.

Marloes

We zochten een schilderbedrijf uit Utrecht, en kwamen op een feest in het Julianapark de goed verzorgde stand tegen van Van de Bor. De offerte die zij, na te zijn komen kijken, uitbrachten was vriendelijk geprijsd en compleet.

Wat zijn we blij dat we hen de opdracht gegeven hebben! Het contact was altijd vriendelijk, afspraken werden goed nagekomen en de mannen van Van de Bor Schilderwerken werken ontzettend netjes. Op een regenachtige dag boden zij aan een andere onderhoudsklus te doen die we anders ook weer uit hadden moeten besteden. Ons huis kan er weer jaren tegen. Wat ons betreft heeft Van de Bor Schilderwerken er een klant voor het leven bij.

Irene

Prettige vakmensen leveren keurig werk!

Mijn huis is enorm opgeknapt door Van de Bor Schilderwerken. Er wordt veel aandacht besteed aan afkrabben, repareren, schuren en het aflakken gebeurt met hele goede kwaliteitsverf. Er wordt netjes gewerkt; ik had weinig overlast. Ik ben heel tevreden!

Guillermo

Van de Bor Schilderwerken is een bedrijf wat zich richt op kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Groots in resultaat door bescheiden te blijven, klantvriendelijk en betrouwbaar te zijn. Van de Bor Schilderwerken is ons vaste Schildersbedrijf voor binnen- en buitenschilderwerk.

Henny

Toen ik in 1980 op kraamvisite was bij de familie Van de Bor (de jonge vader Fred was werknemer bij schildersbedrijf de Jager waar ik projectleider was) kon ik niet bevroeden dat de pas geborene Michael Van de Bor voor schilder in de wieg was gelegd. Kennelijk zat het schilder virus toch bij die kleine in de genen gezien zijn latere ontwikkeling.

Toen Michael een jaar of twaalf, dertien was wist hij al heel zeker dat hij in de voetsporen van zijn vader zou treden. Michael wilde ook schilder worden. Als vakantiehulp kwam hij met zijn pa mee naar ons bedrijf en wilde werkelijk alles weten aangaande het ambacht. Al snel ging Michael naar de schilders opleiding van Stichting Vakopleiding Schilders op Gildevaert in Nieuwegein gecombineerd met de praktijkopleiding in ons bedrijf, waar Michael inmiddels werknemer was geworden.

De opleiding ging voortvarend waarbij Michael zich ontwikkelde tot een topschilder. Dat ging ook bij de cliënten niet ongemerkt voorbij want waar Michael gewerkt had werd hij telkens terug gevraagd, op 17 jarige leeftijd stond Michael al zelfstandig bij particulieren hun bezit te verfraaien. Toen Michael op 25 jarige leeftijd mij vroeg of hij het aan zou kunnen om iets voor zich zelf te beginnen schrok ik en dacht ik, daar gaat mijn topschilder. Maar toch was ik van mening dat ik een dergelijk ondernemend voornemen niet in de weg mocht staan. Ik zei Michael, als er iemand een kans van slagen heeft om zelfstandig ondernemer te worden dan ben jij het wel, met jouw capaciteiten ga je een mooie toekomst tegemoet, daar ben ik van overtuigd. Inmiddels heeft Van de Bor Schilderwerken wel bewezen waar het staat. Als oud werkgever kan ik met een gerust hart dit jonge bedrijf bij een ieder aanbevelen.

Dimitri

Van de Bor Schilderwerken heeft mijn huis en dat van de benedenbuurvrouw strak in de lak gezet. En dat voor een scherpe prijs met prima service. Een aanrader.

Fam. De Klein

Van de Bor Schilderwerken hebben recent onze keuken in een Art Deco stijl gerenoveerd. Het resultaat is echt zoals wij het hadden bedoeld, werkelijk schitterend. We hebben ook de huiskamer laten schilderen en de muren en het plafond opnieuw laten bewerken. Perfecte afwerking.

Van der Bor Schilderwerken hebben wij ervaren als prima vaklui die voor hun werk staan. Kortom een aanrader.

Stefan

In augustus 2013 hebben we het buitenschilderwerk van ons huis aan “Van de Bor” gegund. Na duidelijke afspraken is het werk in oktober uitgevoerd. Eerst zijn er duidelijke afspraken over de planning, materialen en kleuren gemaakt waarna alles inbegrepen naar onze tevredenheid is uitgevoerd. Accuraat, punctueel en goede nazorg zijn de woorden die bij ons opkomen als we over het schilderwerk van  “Van de Bor” hebben zeker een aanrader.