Schilder Leidsche Rijn

Schilder Leidsche Rijn nodig? U hoeft niet verder te zoeken! Van de Bor Schilderwerken heeft al veel projecten in Leidsche Rijn opgeleverd. Wij staan ook klaar voor al uw schilderwerk in Leidsche Rijn.

Woont u in Terwijde, Parkwijk, Langerak, of een andere wijk in Leidsche Rijn en bent u van plan om uw huis, houtwerk, meubels, boot of ander object te schilderen? Voor al uw binnenschilderwerk en buitenschilderwerk kunt u bij ons terecht. Twijfel niet en vraag vandaag nog een schilder offerte aan.

Bij Van de Bor Schilderwerken kunt u terecht voor de meeste schilders- en onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in diverse schilderstechnieken, wandafwerking, het geven van kleuradvies en nog veel meer. Vanaf 2006 heeft Van de Bor Schilderwerken vele schilder projecten in Leidsche Rijn opgeleverd. Dus als u op zoek bent naar een schilder in Leidsche Rijn, dan kunt u bij ons terecht. Van de Bor Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf met een goede prijs / kwaliteitsverhouding

Bezoek ook eens de winterschilder, burenkortingen, BTW voordeel, schilderwerk en kleuradvies pagina. Hier vindt u informatie over service, kortingen, werkwijze en kunt u foto’s van een aantal projecten zien die Van de Bor Schilderwerken heeft opgeleverd.