Garantie op schilderwerk

Niets is zo vervelend dan dat het opgeleverde schilderwerk na oplevering toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Dat kan zowel kort of lang na de oplevering voorkomen. Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over het opgeleverde schilderwerk, dan vernemen wij dat graag van u. Niets is voor ons namelijk belangrijker dan een tevreden klant! Wij komen dan ook graag bij u langs om het schilderwerk, waar u niet tevreden over bent samen te bekijken en waar mogelijk tot een oplossing te komen. De garantietijd op het gehele opgeleverde schilderwerk bedraagt maar liefst 4 jaar.

Voorwaarden garantie op schilderwerk 

Op de garantie zijn een aantal voorwaarden van toepassing. De garantie van 4 jaar op het totale schilderwerk, geldt voor zakkers (verf druppels), vergeten plekken, onthechting (als het verf los laat) en bladders (ook wel blazen of blaren in de verflaag genoemd).

Verder wordt op het houtwerk geen garantie gegeven. Dit houdt in dat wanneer hout extreem gaat scheuren, dit niet op te vangen is door de verflaag. Ook geven wij geen garantie als vocht de mogelijkheid heeft om van binnenuit naar buiten te trekken. Dit houdt in dat wanneer het binnenschilderwerk in slechte staat is, het vocht door kieren en scheuren het hout kan intrekken. Door de warmte van de zon zal het vocht verdampen en zal naar buiten willen.