Schildersbedrijf Rotterdam

Schildersbedrijf Rotterdam nodig? U hoeft niet verder te zoeken!

Van de Bor Schilderwerken heeft namelijk een landelijke dekking. Of u nou een schilder in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Amersfoort of Rotterdam zoekt, wij staan altijd klaar voor al uw schilderwerk.

Woont u Dijkzicht, Kop van Zuid, Kralingen West, Stadsdriehoek of een andere wijk in Rotterdam en bent u van plan om uw huis, houtwerk, meubels, boot of ander object te schilderen? Twijfel dan niet en vraag vandaag nog een schilder offerte aan.

Bij Van de Bor Schilderwerken kunt u terecht voor de meeste schilders- en onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in diverse schilderstechnieken, wandafwerking, het geven van kleuradvies en nog veel meer. Vanaf 2006 heeft Van de Bor Schilderwerken vele schilder projecten in heel Nederland opgeleverd. Dus ook als u op zoek bent naar een schilder in Rotterdam, dan kunt u bij ons terecht. Van de Bor Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf met een goede prijs / kwaliteitsverhouding

Bezoek ook eens de winterschilder, burenkortingen, BTW voordeel, schilderwerk en kleuradvies pagina. Hier vindt u informatie over service, kortingen, werkwijze en kunt u foto’s van een aantal projecten zien die Van de Bor Schilderwerken heeft opgeleverd.