Schildersbedrijf Amsterdam

Schildersbedrijf Amsterdam nodig? U hoeft niet verder te zoeken!

Van de Bor Schilderwerken heeft namelijk een landelijke dekking. Of u nou in Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam of Amsterdam woont, wij staan altijd klaar voor al uw schilderwerk.

Woont u in De Jordaan, De Pijp, aan de grachtengordel, Slotervaart, in het centrum of in een andere wijk in Amsterdam en bent u van plan om uw huis, houtwerk, meubels, boot of ander object te schilderen? Twijfel dan niet en vraag vandaag nog een schilder offerte aan.

Bij Van de Bor Schilderwerken kunt u terecht voor de meeste schilders- en onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in diverse schilderstechnieken, wandafwerking, het geven van kleuradvies en nog veel meer. Vanaf 2006 heeft Van de Bor Schilderwerken vele schilder projecten in heel Nederland opgeleverd. Dus ook als u op zoek bent naar een schilder voor schilderwerk in Amsterdam, dan kunt u bij ons terecht. Van de Bor Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf met een goede prijs / kwaliteitsverhouding

Bezoek ook eens de winterschilder, burenkortingen, BTW voordeel, schilderwerk en kleuradvies pagina. Hier vindt u informatie over service, kortingen, werkwijze en kunt u foto’s van een aantal projecten zien die Van de Bor Schilderwerken heeft opgeleverd.